MENÜ

Barna Gyula 11x Kick-box, 1x K-1,

                     1x Thay-box

                     1x Kung-fu világbajnok

                     2x Kick-box Európa bajnok                
                     


"A harcos számára nincs járhatatlan út!"

Barna Gyula Kick-box 3dan.

Tolna megyében, Bonyhádon lakom, itt dolgozom az Elektroszinter Kft-nél.

1965. október 28-án születtem Szekszárdon.

18 éves korom óta érdekel a karate komolyabban.

1986. májusában kezdtem el a kick-box karatét, a pécsi Dozso SE-nél, Heckenberger Iván Kick-box mesternél.

 

2000-2006-ig Tengelicen tartottam kick-box edzéseket , kicsiknek és nagyoknak. Kis tanítványaimmal sokat jártunk Nagykanizsára Sifu Nagy István Kung-fu (Sanda) mesterhez versenyekre és Sanda vizsgákra. Számos Magyar bajnoki és Világ kupa eredményekkel büszkélkedhetünk. 

 

Sokat köszönhetek Sifu Nagy István Kung-fu (Sanda) mesternek, aki részt vett az 1986-os moszkvai Olimpián cselgáncs versenyzőként.

Heckenberger Ivánnak, a pécsi Dozso SE edzöjének köszönhetően, számos hazai bajnokságra eljuthattam és szép eredményeket érhettem el.

Horvát Ferenccel, a zalaegerszegi Kick-box SE mesterével számos külföldi Világ,- és Európa bajnokságra eljuthattam. 

 

2003.06.22-én Nagykanizsán, Sifu Nagy Istvánnál Shia-shang Kung-fu (Sanda) mesteri fokozatot értem el.

2003. 08. 28-án kick-box barna öv-vizsgát szereztem a pécsi Dozso SE mesterénél, Heckenberger Ivánnál, majd 2009.06.19-én Zalaegerszegen, Horvát Ferenc 5 danos mesternél szereztem meg az első Dan fokozatomat.

2012-ben sikerült megszereznem a 3 Dan mester fokozatot is.

 

2006 óta egyedül edzek és versenyzek. 

Egyedüli magyarként kétszer hívtak meg a küzdősportok olimpiájára, (Telford, Dublin) amit mindkét alkalommal megnyertem. Ezekre a versenyekre szponzorok híján, saját anyagi forrásból jutottam el. Az utazás költségei felemésztették anyagi lehetőségeimet, szállást már csak a közeli erdőben (Telford) vagy utcai padon (Dublin) találtam.

 

Az utóbbi 4-5 évben minden világbajnokságon ott voltam és aranyérmeket szereztem. 2016-ban is szeretném ezt megtartani, ezért minden nap komolyan edzek a 2016. április 29-i világbajnokságra készülve.

Erre a világversenyre, valamint az elkövetkező évek Európa bajnokságaira és világversenyekre való kijutásomhoz szeretnék szponzorokat, támogatókat találni.

 

 

 

 

 

Asztali nézet